Voor de meesten van ons is het heel normaal om bij de slager of in de supermarkt een lekker stukje vlees of worst te kopen. Maar welk ambacht schuilt hier achter?
Wij nodigen je van harte uit voor een uniek en leerzaam kijkje achter de schermen in de slagerij van Van Melik. Paul Krekels zal als slager live een varken portioneren en uitleg geven over het eeuwenoude ambacht van de slager. Na afloop zijn er ongetwijfeld voldoende stukken te verdelen zodat ook thuis iedereen nog kan nagenieten van een (h)eerlijk stuk varkensvlees.
Programma:
> Hapje in de meeting room. Inloop 17:30 en eten om 18:00.
Keuze uit:
•? ?Bufkes Pizza werrem Sjink
•? ?Bufkes Pizza Tonijn
•? ?Bufkes Pizza Sticky BBQ (vega)
> Demonstratie in slagerij: 18:30
We vernemen graag uiterlijk op 6 mei of je erbij bent en je menukeuze.
We kijken er naar uit om er samen een interessante bijeenkomst van te maken.
Tot donderdag!
Martijn, Liandre, Simone en Patrick