Jong Management

Bedrijfsbezoek bij C.H. Dekker Transport van Saïd

Op donderdag 18 april gaan we langs bij een van de projecten waar ons lid Saïd aan meewerkt met C.H. Dekker: de weguitbreiding van de A9!

Het traject tussen Schiphol-Amsterdam-Almere is een van de drukste verbindingen van ons land. Door de opgelopen filedruk heeft de regering besloten tot een grootschalige weguitbreiding van de A9. Met een prijskaartje van meer dan €700 miljoen is de uitbreiding een van Nederlands grootste infrastructuurprojecten voor de komende jaren en onze Saïd mag daar een steentje aan bijdragen. 

Het specifieke stuk waar Saïd bij betrokken is zijn de funderingen voor de verdiepte bakken waar de snelweg doorheen zal gaan. CH Dekker is, in opdracht van Gewix (Bauer), verantwoordelijk voor het vervoer, opslaan en het logistieke proces van alle benodigdheden. Onderstaande sprekers van deze twee partijen gaan ons vertellen hoe het in de praktijk in zijn werk gaan en wat er allemaal bij komt kijken:

  • Eelco van der Velde, Directeur van Bauer
  • Said Arslan, Commercieel Directeur CH Dekker Transport
  • Maarten Daalmeijer, Uitvoerder project A9

We gaan echter niet alleen luisteren, maar we gaan ook meemaken:-) Trek je meest comfortabele schoenen aan, want we gaan de bouw op voor een kleine rondleiding. 

Hesjes en helmen worden beschikbaar gesteld, maar zorg dat je schoenen draagt die geschikt zijn voor een bouwplaats.

Datum: donderdag 18 april

Verzamelen: 18:00 - 18:30 bij Naeckte Brouwers. Adres: Amsterdamseweg 22. Deze locatie ligt op enkele meters van de bouwplaats.

Rondleiding + presentatie: 18:30 - 19:30/20:00 (deels op de bouw en deels bij Naeckte Brouwers)

Borrel: 20:00

 

Bedrijfsbezoek bij C.H. Dekker Transport van Saïd

Naeckte Brouwers
Amsterdamseweg 22
Amstelveen

Auto Lopen Tram Fiets