Jong Management

Find your challenge met topcoach Marco Hoogerland!

Wat hebben topsporters als Memphis Depay, Jonas Vingegaard, clubs als Manchester United, Ajax en Jumbo-Visma gemeen? Ze hebben in verschillende stadia allemaal begeleiding ontvangen van topcoach Marco Hoogerland; en hij komt ons meenemen in zijn verhaal tijdens onze JM bijeenkomst op 22 februari! 

Marco Hoogerland is een van Nederlands meest vooraanstaande coaches. Hij is direct en via zijn bedrijf Talent Academy Group betrokken bij de begeleiding van topsporters, artiesten, managers en ondernemers.

Tijdens een interactieve sessie zal Marco ons gaan meenemen in zijn verhaal van de begeleiding van de Jumbo-Visma wielerploeg. Deze wereldberoemde en beste wielerploeg ter wereld heeft al sinds hun bestaan een samenwerking met de Talent Academy Group van Marco. Marco vertelt ons het verhaal hoe deze ploeg van bijna bankroet en slechtste ploeg van de tour naar dominantie van de wielerwereld ging en het allerbeste team ooit werd. Een boeiend verhaal met grote prestaties, fascinerende inzichten en zonder twijfel genoeg stof ter overpeinzing over je eigen ontwikkeling. Meld je dus nu gauw aan voor ons evenement en leer met ons mee.

Deze inspirerende avond inclusief diner vindt plaats bij Villa Fleurie in Rosmalen. Geef je op via de app en we zien je graag op 22 februari!

Aanvang: 17:30
Start presentatie: 18:00
Adres: De Driesprong 11, 5241 TJ Rosmalen
Parkeren: Achter de Driesprong

Find your challenge met topcoach Marco Hoogerland!

Villa Fleurie Rosmalen
De Driesprong 11
5241 TJ Rosmalen

Auto Lopen Tram Fiets