Jong Management

JM Grow Event Flevoland

Het is weer tijd voor een fantastisch Grow Event!

Op donderdag 23 november organiseert Jong Management Flevoland voor de vierde keer een Grow Event. Hét event voor jonge ondernemers en managers uit Flevoland en de plek om voor onze kring nieuwe leden te werven! Ken jij een jonge ondernemer of jonge manager die een mooie aanvulling zou zijn voor onze kring, dan is dit dé bijeenkomst om hem/haar mee naartoe te nemen. Hier ontmoeten ze andere jonge ondernemers en managers, raken ze geïnspireerd door de aansprekende ondernemersverhalen van Pindabaas Michiel Vos en JM Ondernemer van het jaar Gerben Sloothaak van MGCiviel. En dit alles in gemaal Wortman, een unieke locatie met rijke poldergeschiedenis.

Het programma ziet er als volgt uit:16:30 uur – ontvangst17:00 uur – start programma, opening door kringvoorzitter17:05 uur – aftrap door dagvoorzitter Marcel Kalter17:10 uur – interview dagvoorzitter met Jan-Willem Trompetter van het waterschap17:20 uur – Gerben Sloothaak, eigenaar van MGciviel (JM ondernemer 2023)17:45 uur – Michiel de Vos, oprichter De Pindakaaswinkel18:15 uur – afsluiting door dagvoorzitter18:20 uur – einde programma, netwerkborrel19:30 uur – vertrek voor gezamenlijk diner bij De Rede van Bataviahaven (optioneel)Graag via de website www.growevent.nl aanmelden voor het event en het eten.

Bij speciale eetwensen dit doorgeven aan Tonnis: tonnis@springnl.com 06-30718928.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en dagen je uit om minimaal 1 introducée mee te nemen! Zo kunnen we met dit evenement een flinke boost kunnen geven aan de groei van Jong Management Flevoland.

 

 

JM Grow Event Flevoland

Gemaal Wortman
Oostvaardersdijk 32
8243 PA Lelystad

Auto Lopen Tram Fiets