Jong Management

JM Ondernemer van het Jaar 2024

Wie wordt de JM Ondernemer van het Jaar 2024?

Op woensdag 10 april vindt het meest verwachte evenement van het jaar plaats: de Ondernemer van het Jaar verkiezing. En deze keer, niet zomaar op een willekeurige locatie, maar in het Afas Experience Center in Leusden.
Het belooft een avond vol indrukwekkende pitches te worden, dus zorg ervoor dat je erbij bent en markeer deze datum alvast in je agenda!
Vijf inspirerende kandidaten staan klaar om hun persoonlijke ondernemersverhaal met je te delen. Ze zullen vertellen over hun werk, wat hen drijft en welke ervaringen ze tot nu toe hebben opgedaan. Hun verhalen worden beoordeeld door een deskundige jury, wat uiteindelijk zal leiden tot de selectie van de winnaar!

Dus, zorg dat je er samen met je kring bij bent op 10 april! We kijken ernaar uit om samen met JM een onvergetelijke avond te beleven, vol ondernemerschap, inspiratie en verbondenheid.

Wanneer? Woensdag 10 april 2024
Hoe laat? Vanaf 19.00 tot 22.00 uur (inclusief borrel). Het is mogelijk om vooraf (aanvang 17.30) met elkaar te dineren, de kosten hiervoor bedragen €40,- inclusief drank.
Waar? Inspiratielaan 3, 3833 AV  in Leusden 


En tot slot, hier nog een laatste tip: Wil je meer weten over de jury, locatie en kandidaten? Volg dan de sociale kanalen van JM. Tot dan!

 

JM Ondernemer van het Jaar 2024

Afas Experience Center in Leusden
Inspiratielaan 3
3833 AV Leusden

Auto Lopen Tram Fiets