Jong Management

Jong Management Kwartet 2024

Jong Management Kwartet 2024

We gaan weer kwartetten! Door jullie enorme enthousiasme afgelopen jaren gaan we komend jaar weer voor groepen van 4-5! 
 
Hoe werkt het ook al weer. Alle kwartetten worden ingedeeld door het bestuur. Je plant met je kwartet evenzoveel bijeenkomsten als dat er kwartetleden zijn en iedere keer is een ander de gastvrouw/gastheer. Soms worden zelfs meer bijeenkomsten gepland dan er leden zijn!
 
Brengen jullie een bezoek aan het bedrijf, gaan jullie bbq-en met partners of wordt het een sportieve uitdaging? De host neemt je mee in wat hem of haar boeit of bezig houdt! Natuurlijk vergezeld van een borrel en/of een etentje, want Bourgondisch zijn we allemaal. 
 
Doordat je een heel jaar met je eigen kwartet leuke dingen onderneemt, leer je elkaar goed kennen en dit geeft dan ook de extra verdieping die je van onze kring mag verwachten. Veel leden vinden het kwartet zelfs het leukste element van Jong Management!
 
We kunnen dus niet anders dan jullie allemaal oproepen je in te schrijven voor het kwartetten. De vaste regel is dat deelname aan een kwartet verplicht is voor nieuwe leden. Op die manier stromen ze extra snel in en leren ze andere leden nog sneller en beter kennen. Het kan dus zijn dat je kwartet gedurende het jaar aangevuld wordt met een nieuw lid.
 
Inschrijven kan door op onderstaande link AANMELDEN te klikken. Doe dit aub vóór 18 januari aanstaande. Wij zorgen vervolgens voor een leuke indeling en hopen dat alle kwartetten weer snel van start kunnen gaan!
 
het Bestuur

Jong Management Kwartet 2024

Planeet Aarde

Auto Lopen Tram Fiets