Jong Management

Masterclass Change Management

Onze wereld is continu in verandering en technologische ontwikkeling ging nog nooit zo snel - “change is the only constant”. We hadden al een JM congres over dit onderwerp en tijdens dit event verdiepen we ons verder in de veranderingen om ons heen in deze tijden van transitie.

Op 14 maart krijgen we namelijk van Ron Rijkers en Jorn Wolfs, 2 mede JM-ers uit Kring Utrecht, een heuse Masterclass Change Management!

Ron is binnen JM lid van het Dagelijks Bestuur waar hij zich bezighoudt met JM Connect. In zijn werk is hij druk bezig met digitale transformaties en over dat onderwerp heeft hij onlangs een boek uitgebracht. Jorn Wolfs is operationeel directeur en leiderschapscoach bij PresenceAtWork. 


Zij zullen een masterclass geven om ons te helpen op zoek te gaan naar de veranderaar in onszelf en hoe we allemaal anders met verandering omgaan. Wat moet je Doen en Zijn om (anderen) te (laten) veranderen? Het belooft een interactieve bijeenkomst te worden waar veel te ontdekken is over jezelf en elkaar in relatie tot het leiden van verandering.

Datum: donderdag 14 maart

Inloop: 18:30 - 19:00 (er zullen wat drankjes en kleine hapjes klaar staan)

Aanvang: 19:00u 

Adres: Symphony Offices (26th floor), Gustav Mahlerplein 115. Parkeren kun je bij Q-Park aan de Leo Smitstraat 4.

Na de bijeenkomst, rond 20:30, gaan we samen een hapje en drankje doen bij Market 33 - op loopafstand van Symphony Offices.

Masterclass Change Management

Symphony Offices - 26th floor
Gustav Mahlerplein 115

Auto Lopen Tram Fiets