Jong Management

Ontdek de Magie van Athene!

Lieve JM'rs,

Na de aankomende winter nadert gelukkig ook weer de lente en wat is er mooier dan deze te verwelkomen in de stad waar onze westerse cultuur haar oorsprong vond? Ga mee op een verbindende reis naar het betoverende Athene, de stad van de mythologie, filosofie en oude beschaving.

? Wanneer? Woensdag 6 maart tot zaterdag 9 maart
? Waar? Het hart van Griekenland: Athene

Wat staat er op het programma?

? Cultuur Snuiven: Verken de eeuwenoude Acropolis, het Odeon van Herodes Atticus en het prachtige Plaka. Voel de resonantie van geschiedenis en mythologie om je heen terwijl we door de charmante straten van Athene dwalen.

?? Proef het Griekse Leven: Geniet van de authentieke Griekse keuken. Proef de beroemde Griekse salade, moussaka en natuurlijk de heerlijke baklava, terwijl we dineren in de schilderachtige tavernes van de stad.

? Leuke Activiteiten: Neem deel aan boeiende workshops en activiteiten die niet alleen leuk zijn maar ook verbindend werken. Ervaar de warme en gastvrije Griekse gastvrijheid en maak nieuwe vrienden voor het leven.

? Verbindende Ervaring: Deze reis is meer dan een mini-vakantie. Het is een kans om je horizon te verbreden, verbinding te maken met gelijkgestemde zielen en samen onvergetelijke herinneringen te creëren.

Mis deze unieke kans niet! Reserveer nu je plek en maak deel uit van deze bijzondere ervaring.

? Voor meer informatie en aanmeldingen, neem contact met ons op.

Tot in Athene!

 

Gegroet aldus de organisatie:

Hendrik, Jeroen en Robert

Ontdek de Magie van Athene!

Athene
Athene 105
58 Athene

Auto Lopen Tram Fiets