Heb je je al eens afgevraagd wat er schuilgaat achter een zak verse spinazie of gemende groenten in de supermarkt? Nu is je kans!
Sormac is in 20 jaar uitgegroeid tot marktlijder op het gebied van machines voor het verwerken van verse groenten. Klanten zijn restaurants, kantines en voornamelijk de vers-verwerkers die supermarkten beleveren. Naast losse machines, leveren ze complete verwerkingslijnen die voornamelijk wassen, drogen, snijden en mixen. Ze beleveren de hele wereld, met als grootste afzetmarkt Europa en Amerika.
Sormac zet sterk in op kwaliteit en (proces) kennis. Hun streven is meer van groentes te weten dan hun klanten zelf. Elena Haffmans, tweede generatie van het familiebedrijf zal ons rondleiden.
Programma:
17.15 -17.30 Inloop
17.30 Presentatie en tour
19.30 Diner bij Van der Valk Hotel Venlo
We zullen daarna met z'n allen lekker gaan eten bij Van Der Valk hotel Venlo.