Jong Management

Golftoernooi

Golftoernooi JM Noord-Oost Brabant

Ook dit jaar komen we weer samen voor het jaarlijkse JM Noord-Oost Brabant golftoernooi, dat zoals gewoonlijk op de eerste dinsdag van september plaatsvindt. De laatste jaren hebben we een mooie mix van jong en oud JM en we hebben er dus ook weer zin in. Je hoeft ook zeker niet de beste golfer te zijn om gezellig mee te doen, dus meld jevooral aan! Op dinsdag 3 september vindt de editie van dit jaar plaats.

Wiens naam zal er dit jaar worden toegevoegd op de felbegeerde JM-golftrofee? En natuurlijk zijn er weer mooie prijzen te vergaren voor zowel ervaren als minder ervaren spelers. Maar bovenal gaan we er weer een mooie actieve nazomerse namiddag en avond van maken met mede (oud-)JM’ers.

Dit jaar spelen we 9 holes en zijn we te gast bij Golf & Country Course Sint-Oedenrode. Na afloop van de speelronde hebben we natuurlijk ook de nodige borreltijd gepland, gevolgd door een diner om nog wat verder bij te praten met bekenden of juist de nieuwe of vorige generatie JM’ers te leren kennen.

We rekenen op een grote opkomst en een mooie mix van oud en huidig JM.

Datum: Dinsdag 3 september

Programma:

  • 15.00 uur Ontvangst en gelegenheid om in te slaan
  • 15.30 uur 1e starttijd
  • 17.30 uur Binnenkomst deelnemers
  • 18.00 borrelen met aansluitend diner

Locatie: Golf & Country Course Sint-Oedenrode (Schootsedijk 18, 5491 TD Sint-Oedenrode)

Kosten deelname: € 95,- per persoon (je ontvangt vooraf een factuur om te voldoen)

Aan-/afmelden kan uiterlijk t/m 27 augustus 2024

Voor deelnemers met een inlog voor het ledensysteem, graag aan- en afmelden tijdig via het ledensysteem. Geef ook even je playing handicap door als je die hebt

Mocht je geen inlog voor het ledensysteem hebben (deel oud-leden), stuur dan even een mailtje met je aanmelding en gegevens naar een van de organisatoren Geert (geert@pcomanagement.nl) of Sander (sander@vpgalu.nl). Vermeld in ieder geval je gegevens voor de factuur en je playing handicap als je die hebt.

Mocht je daarnaast nog een leuke prijs hebben die je wilt inbrengen voor het toernooi, dan horen we dat ook graag. Hoe meer prijzen, hoe meer winnaars.

Met vriendelijke groet,

Sander Mols (JM) & Geert Schrijvers (oud-JM)

`