Jong Management

Vrijdag 15 november 2024 is het de dag van de ondernemer.

Dag van de ondernemer 2024

Op vrijdag 15 november a.s. vindt de jaarlijkse Dag van de Ondernemer (DvdO) plaats, een initiatief van MKB Nederland. Het is dé gelegenheid om ondernemers, onze leden in het zonnetje te zetten en een blijk van waardering te geven.

Doe je mee?
Wil je ook meedoen en een aantal ondernemers binnen jouw kring in het zonnetje zetten? Dat kan!

Bestel een taart of iets anders bij een lokale (lid-)ondernemer
Bestel een lekkere taart of iets anders bij een lokale (lid-)ondernemer. De kosten hiervan mag je declareren (maximaal €10,- incl. BTW per stuk en maximaal 2 stuks per kring). Stuur voor de declaratie het bonnetje uiterlijk 30 november a.s. naar info@jongmanagement.nl en vermeld daarbij je naam en IBAN nr. Uiteraard staat het de kring vrij om het bedrag van de geschenken zelf uit te breiden. In elk geval gaat het met name om het mooie gebaar en niet om de grootte van het geschenk.

Verras op 15 november de ondernemers in je kring
Breng op vrijdag 15 november een bezoek aan de ondernemers in je kring. Overhandig zelf het geschenk.

Deel via social media over de dag van de ondernemer.
Deel foto’s op social media en Tag hierbij Jong Management Landelijk en deel de hashtag #DvdO. (@jongmanagement_landelijk Instagram | Jong Management VNO-NCW LinkedIN)
Leuke foto’s mogen ook gemaild worden naar info@jongmanagement.nl. Graag o.v.v. je eigen naam, kring en de naam van het kringlid.

Vragen of meer info
Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via info@jongmanagement.nl