Jong Management

JM Ondernemersrally

Op donderdag 5 september 2024 organiseren Jong Management en VNO-NCW Midden de inmiddels traditionele Ondernemersrally. Rijd jij met ons mee?

We starten en eindigen deze editie bij Hajé hotel-restaurant in Nieuwegein. Onder het genot van een heerlijke lunch wordt de rally uitgelegd en kun je een begin maken met het uitzetten van de route. Met een variant voor de beginnende rijder en een voor degenen met meer ervaring, zorgt Rallywereld.nl er voor dat iedereen kan genieten van de rit door een mooi en afwisselend landschap, waarbij natuurlijk het spelelement niet vergeten wordt.

Bij terugkomst kun je onder het genot van een barbecue ervaringen uitwisselen en worden de winnaars bekend gemaakt.

Programma
12.30 uur inloop
13.00 uur voorbereiding route en lunch
14.00 uur start rally (gefaseerd)
17.30 uur terugkomst bij Hajé hotel-restaurant Nieuwegein (gefaseerd)
18.00 uur barbecue
20.00 uur einde

Deelname
Inschrijven gaat per koppel (chauffeur en navigator) en kan via de button. Er worden geen eisen gesteld aan de deelnemende auto's, uiteraard moedigen wij het gebruik van EV's aan.
Let op: er is plek voor een beperkt aantal auto's. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt, meld je dus snel aan! Bij overschrijding van het aantal auto's wordt een reservelijst bijgehouden.

Kosten
Voor deze volledig verzorgde rally brengen we €250,- (excl. BTW) per equipe in rekening*. De factuur ontvang je van tevoren per e-mail. Ben je na aanmelding helaas alsnog verhinderd? Bij afmelding na 21 augustus zijn wij genoodzaakt 50% in rekening te brengen.

Inschrijven
Inschrijving is mogelijk via deze link.

Wij kijken uit naar een mooie dag en ontmoeten je graag in Nieuwegein!

* Hierin is inbegrepen lunch, koffie, thee, water, verzorgde tussenstop, barbecue, drankjes, routeboek en aandenken. Brandstofkosten zijn voor eigen rekening.

`