Jong Management

Vacature Penningmeester Dagelijks Bestuur JM Landelijk

Het Dagelijks Bestuur is met ingang van 1 oktober 2024 op zoek naar een enthousiaste penningmeester om zitting te nemen in het Dagelijks Bestuur van de landelijke vereniging Jong Management.

Als penningmeester ben je goed met cijfers en nieuwsgierig aangelegd. Je bewaakt de financiën van de vereniging, stelt jaarlijks de begroting op welke je ter goedkeuring presenteert aan het hoofdbestuur. Tevens kijk je mee met de organisatie van alle landelijke evenementen. Hiernaast schakel je met onze externe boekhouder. Het onderhouden van de communicatie omtrent de landelijke- en kringfinanciën met de voorzitters en penningmeester van onze verschillende kringen. Je bent het financiële geweten van de andere bestuursleden en onze mooie vereniging.

Als actief en betrokken lid heb je een met sterke affiniteit met administratieve en financiële bedrijfsvoering. Hiernaast is kennis van MS Excel en enige kennis van boekhoudprogramma’s is een pré. Een penningmeester wordt benoemd voor een bestuursperiode van 3 jaar die optioneel verlengd kan worden met 1 jaar.

De volgende werkzaamheden vallen onder de portefeuille penningmeester:

  • Opstellen van het budget in samenspraak met andere DB-leden en secretariaat
  • Opstellen van de jaarrekening met behulp van de boekhouder
  • Opstellen overzicht retributie en door te storten kring bijdrage aan de kringen
  • Autorisatie van facturen en betaalbatches
  • Bijwonen van diverse landelijke events
  • Ca. 8 DB vergaderingen per jaar, 2 HB vergaderingen per jaar en 2 ALV per jaar

Heb je een financiële achtergrond en lijkt het je bovenal leuk om deel te worden van een enthousiaste club bestuursleden en je in te zetten voor de mooiste netwerkvereniging van Nederland?

Solliciteer dan vóór 15 maart a.s. voor deze bestuursfunctie middels een schriftelijke motivatie. Je kan jouw sollicitatie richten aan Kim van der Wel via secretariaat@jongmanagement.nl of Thomas Verweij (penningmeester) via t.verweij@jongmangement.nl.