Jong Management

Jos Burgers te gast bij evenement Kring NW-Holland

Actualiteit

Met ‘gewoon’ tevreden klanten schiet je weinig op. Wat je wilt, zijn fans. Want fans bevelen je aan bij anderen, zijn trouw en minder prijsgevoelig, denken graag met je mee en hebben het beste met je voor. Om van klanten fans te maken, moet je hun verwachtingen overtreffen. Dat klinkt misschien simpel, maar dat is het allesbehalve. Omdat het vaak geen dagelijkse gewoonte is.

Bestsellerauteur Jos Burgers laat in deze presentatie op een prikkelende manier zien hoe je daar verandering in brengt. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden legt hij uit hoe je elke dag weer het verschil kunt maken in het contact met de klant. Niet door de bedrijfsvoering aan te passen, zoals vaak wordt gedacht, maar door ogenschijnlijk kleine dingen. Want als je iemands dag bijzonder weet te maken door een simpel gebaar, wat extra aandacht of een goed advies, heb je er gegarandeerd een fan bij!

Jos Burgers is auteur van bestsellers als Klanten zijn eigenlijk nét mensen!, Hondenbrokken, No Budget Marketing, Geef nooit korting!, Gek op gaten en De Wet van Snuf. Met meer dan 150 presentaties per jaar is hij een veelgevraagd spreker over onderwerpen als strategie, marketing en klantgerichtheid.

Op 15 november 2017 haalt Jong Management kring Noordwest Jos Burgers naar Alkmaar. OudJM’er Guido de Wit stelt zijn kantoor ter beschikking en zal op de avond zelf vertellen op wat voor manier Jos Burgers belangrijk is geweest in zijn (zakelijke) leven.

De aanwezigen zullen niet alleen bestaan uit leden van Jong Management kring Noordwest, maar ook vanuit de diverse andere kringen van Nederland. Daarnaast zullen oud-leden worden uitgenodigd om deze bijzondere avond bij te wonen. Het bestuur van kring Noordwest zal de avond ook gebruiken om geïnteresseerden in de doelgroep van Jong Management kennis te laten maken met onze vereniging die gelieerd is aan werkgeversorganisatie VNO-NCW. In dat verband zullen ook de regionale leden van VNO-NCW welkom worden geheten.

De avond staat in het kader van verbinden, netwerken, kennis delen en bovenal persoonlijke en zakelijke groei. Jonge ondernemers die kunnen leren van de successen en valkuilen van hun meer ervaren voorgangers. Succesvolle ondernemers die inzicht krijgen in de innovatie kracht van de nieuwe generatie entrepreneurs en managers. En diverse generaties die bestaande patronen en denkbeelden terzijde schuiven in een avondvullend programma die nieuwe inzichten en ideeën zal brengen.

Jos Burgers te gast bij evenement Kring NW-Holland

Jos Burgers

'Alles wat je geeft, krijg je ooit terug.'