Jong Management

Mijn JM app

Met de JM-app vergroot je jouw JM-netwerk. De app is ontwikkeld om het jou als JM'er zo gemakkelijk mogelijk te maken je aan te melden voor JM-evenementen (zowel binnen al buiten jouw eigen kring) en om snel te checken wie er nog meer lid is. Op deze pagina staat wat uitgebreider beschreven hoe alles werkt.

Gemakkelijk aanmelden evenementen
In de JM-app vind je een overzicht met álle evenementen waar jij je voor kan aanmelden. Met één simpele druk op de knop laat jij weten dat jij erbij bent. Moet je je toch weer afmelden? Ook dat gebeurt met één druk op de knop. In het overzicht staan niet alleen de evenementen van jouw eigen kring, maar ook landelijke events en de bijeenkomsten van andere kringen die zijn opengesteld voor alle leden van JM. Bij alle evenementen die je in de app ziet, ben je dus welkom!

Het JM-netwerk
De naam vergeten van de persoon waar je laatst dat interessante gesprek mee hebt gevoerd? Of ben je benieuwd naar de aanwezigen van het aankomende evenement? Check het in de JM-app! Simpel en snel, jouw JM-netwerk bij de hand.

Laat je mening horen!
De JM-app biedt de mogelijkheid om peilingen te houden onder de leden. Wat is jouw mening over de vereniging, Brexit of het laatste politieke nieuws? Laat je stem horen! Deze optie biedt het bestuur van Jong Management de mogelijkheid om snel te peilen wat de mening is onder de leden. We zullen dit nooit als referendum gebruiken, maar meer als toets voor het te voeren beleid en om zo nu en dan onze stem in de media te kunnen laten horen (mits een peiling hiervoor geschikt en representatief genoeg is).

De app is ontwikkeld door Webuildapps van (bestuurs)lid van kring Noord Holland Noord Marco de Waard.
Alle functionaliteit wordt ondersteund via de API van het ledensysteem dat is ontwikkeld door Raadhuis & Kobalt.

Aanvullende info voor kringbestuurders vind je hier

FAQ

  • Ik weet mijn gebruikersnaam/inloggegevens niet. Waar kan ik die terugvinden?
    Jouw inloggegevens vind je terug via mijn.jongmanagement.nl Via de optie 'wachtwoord vergeten' kan je een nieuw wachtwoord aanvragen. Let op! inloggen gaat in het vervolg via een gebruikersnaam. Deze is niet gelijk aan je emailadres en kan je desgewenst aanpassen onder het tabblad ‘account’ in de rechter bovenhoek. In de JM-app hoef je slechts één keer in te loggen.
  • Mijn gegevens zijn niet compleet. Waar kan ik die aanpassen?
    mijn.jongmanagement.nl blijft de bron van alle gegevens. Daar kan je jouw persoons/adres/bedrijfsgegevens beheren.

  • Waar kan ik mijn LinkedIn profiel toevoegen?
    Ook die URL dien je in te vullen in jouw account op mijn.jongmanagement.nl. Je vindt dit veld onder het tabblad 'voorkeuren'.